SNACKBAR SCHOON-SCHIP

SNACKBAR SCHOON-SCHIP Dagelijks verse producten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 558 beoordelingen
28 nov 2021 om 8:23 Eten was goed en lekker warm .Alleen de friet is niet zo lekker .Niet doorgebakken en weinig smaak
23 nov 2021 om 21:04 top snel
14 nov 2021 om 20:06 Heerlijke kipburger op, alleen de verse patat was erg hard! Bezorging op tijd.
10 nov 2021 om 21:06 We miste alleen de lepels voor de softijs en de rietjes smaakte naar frituur
6 nov 2021 om 2:14 Eten was top! Gevraagde bezorgtijd werd prima aangehouden.
30 okt 2021 om 9:05 Duurde wat langer dan ik gewend ben maar was weer heerlijk!
22 okt 2021 om 18:14 Heerlijke verse frietjes , en een hamburger speciaal alles erop en eraan. Machtig maar heel erg lekker .
20 okt 2021 om 19:41 Ik vond de patat erg lekker,knapperig en niet vet een grote zak voor 2 personen die we samen echt niet op konden. Ook de snacks waren smakelijk.
15 okt 2021 om 16:12 Jammer, eerdere ervaringen waren goed. Patat was nu keihard, dus ik ben bang dat die meerdere keren gebakken is. Normaal ben ik geen type die een negatieve beoordeling geeft, maar ja, als er om gevraagd wordt.
25 sep 2021 om 23:32 We hadden twee verse patat besteld en nog wat snacks. De patat was erg slecht met heel veel harde stukken , gewoon bijna een bakkie vol! Net of de oude patat is opgebakken! Zeer slecht! Ik zal hier niet zo snel weer wat bestellen!
12 sep 2021 om 21:02 Helemaal Top vriendelijke mensen
12 sep 2021 om 20:43 Zoals altijd weer heerlijk Sate mag iets meer smaak aan Bezorging weer top!